Ventilationsservice

Ventilationsservice i hele landet​

Ventilationsanlæg, som ikke vedligeholdes, bruger meget energi og bidrager ikke til et bedre arbejdsmiljø. SERVEX Group A/S stiller ventilations service til rådighed for alle typer af ventilationsanlæg over hele landet. Vi har servicevogne og betjener omkring 150 faste kunder med ventilations service fra Gedser til Skagen.

Serviceopgaverne varierer fra simple filterudskiftninger til komplette serviceeftersyn og vedligeholdelse på både ventilation, køling og automatik. Vores ventilations service varetages af veluddannede servicemontører. Vores egen automatikafdeling giver sikkerhed for optimal drift af ventilationsanlæggene efter service.

SERVEX Group A/S projekterer, leverer, monterer og servicerer en bred vifte af ventilationsløsninger landet over; primært komfortventilation, industriventilation og skibsinstallation. Vi vedligeholder alle typer af ventilationsanlæg ifølge gældende retningslinjer.

Øget produktivitet og lavere energiforbrug​

Ventilationsanlægget renser, affugter og tempererer luften indenfor. Med løbende ventilations service sikrer du arbejdspladsen mod træk- og støjgener. Samtidig sikrer ventilations service lavest muligt energiforbrug, selv med ældre ventilationsanlæg.

Et rigtig justeret ventilationsanlæg kan sikre et optimalt indeklima og dermed øge trivsel og produktivitet. Det lave energiforbrug reducerer driftsomkostninger og CO2 udslip. Teknologisk Institut vurderer, at 20-30 % af alle ventilationsanlæg har et for stort energiforbrug – på mere end 50.000 kWh – samtidig med at indeklimaet ikke er optimalt. Det vurderes at halvdelen af alle anlæg kan halvere energiforbruget ved ganske små ændringer.

Dertil kommer, at du med ventilations service kan undgå driftsproblemer, driftsstop og dyre reparationer. Når den forebyggende service fravælges, risikerer man unødvendigt store udgifter til reparation, kostbare driftsstop, mistrivsel og øget sygefravær.

Regelmæssig ventilations service er vigtig, hvis anlægget skal fungere optimalt. Ventilations service indebærer justering af anlæggets parametre, så det passer til de faktiske forhold, rensning af ventilationskanaler samt udskiftning af komponenter, f.eks. filtre.

Ventilations service – hvem er vi?

​SERVEX Ventilation A/S er grundlagt i 1977 og har over 30 års erfaring med ventilationsanlæg og ventilations service. Firmaet har i dag 30 ansatte og er placeret i Låsby, hvor vi råder over 2.100 m2 produktionslokaler og kontor. Vi udfører alle former for ventilationsentrepriser, med speciale i ventilations service. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi forbedre jeres arbejdsmiljø.​​