Kontorventilation

Øget produktivitet med kontorventilation

Kontorventilation sikrer et konstant godt indeklima; frisk luft og en behagelig temperatur. Det er vigtigt, at eventuelle sundhedsskadelige partikler i luften udenfor ikke slipper ind. Kontorventilation renser, affugter og tempererer luften indenfor. Dermed giver kontorventilation øget trivsel og produktivitet, og virksomheder kan derfor spare mange penge på f.eks. sygefravær. Udover at komme medarbejderne til gode vil kontorventilation beskytte bygninger og inventar mod fugt og lignende.

Pladsbesparende og støjsvag kontorventilation

Der er flere forskellige muligheder for kontorventilation. Kontorventilation kan tilpasses rummet, så man ikke lægger mærke til anlægget i dagligdagen. SERVEX udvikler pladsbesparende, støjsvage og fleksible løsninger til kontorventilation. Vi kan levere kontorventilation, der kan monteres i loft, ophænges på væg eller placeres på gulvet.

Optimalt indeklima og lav energiregning

Mange faktorer spiller ind, når vi projekterer kontorventilation; størrelse og placering af vinduer, antal medarbejdere, muligheder for varmegenvinding osv. Det er en stor fordel at få installeret kontorventilation med varmegenvinding og varmepumpe, så man kan kombinere et optimalt indeklima med en lav energiregning.

I samarbejde med kunden sørger for at indeklimaet og arbejdsmiljøet er i top, selvom der er tale om en både varmeproducerende og forurenende produktion. For at spare varmeenergi kan anlæggene varmegenvinding i flere tilfælde koblet sammen med varmeakkumuleringstanke, hvorfra man kan bruge varme, når der ikke produceres, eller der er varmeunderskud. Alle de anvendte ventilationsaggregater er skræddersyet til netop kundens behov.

Erfaring med kontorventilation siden 1977

SERVEX har mange års erfaring med projektering, levering og montering af kontorventilation. Udover kontorventilation laver vi løsninger til butikker, skibe, industri og institutioner. Vi har bl.a. leveret kontorventilation til butikscentre, tekniske skoler og fabrikker.

SERVEX Group A/S blev etableret i 1977. På vores fabrik i Låsby, nær Århus, fremstiller vi alt fra små udsugningsanlæg til store specialaggregater ud fra kundespecifikationer og krav på op til 100.000 m3/h. Vi kan også tilbyde eftersyn af kontorventilation. Det er nemt at få bedre indeklima og lavere energiforbrug med regelmæssige eftersyn af jeres ventilationsanlæg.​​