Priser

Energiregningen mindskes og produktiviteten øges

​Ventilation sikrer frisk luft og en behagelig temperatur, kort sagt et godt indeklima. Et ventilationsanlæg filtrerer luften, så eventuelle sundhedsskadelige partikler udenfor ikke slipper ind. Luften bliver renset, affugtet og tempereret til glæde for alle, der opholder sig rummet. Ventilation kan spare penge på energiregningen, ligesom virksomheder kan tjene penge på øget produktivitet. Den mentale og fysiske ydeevne forøges ved et godt indeklima.

Ventilationsanlæg kan også forhindre selve bygningen og inventaret i at tage skade på grund af temperaturudsving og fugt.

Fleksibel ventilation til alle brancher

​Ventilation kan tilpasses rummet, så man ikke lægger mærke til anlægget i dagligdagen. SERVEX designer pladsbesparende, støjsvag og fleksibel ventilation til gode priser. Vi kan levere kontorventilation, der kan monteres i loft, ophænges på væg eller placeres på gulvet.

Vores aktiviteter er ligeligt fordelt på komfortventilation, industriventilation og skibsventilation, og vores speciale er service af ventilationsanlæg. Det er nemt at få bedre indeklima og lavere energiforbrug med regelmæssige eftersyn af jeres ventilationsanlæg. Erfaringer viser at selv nyere ventilationsanlæg kan opnå betydelige energibesparelser ved små tilpasninger.

Vi anbefaler som regel at få installeret ventilation med varmegenvinding og varmepumpe, så man kan kombinere et optimalt indeklima med en lav energiregning. Anskaffelsesprisen for ventilation med varmegenvinding er dyrere end alternativet, men investeringen er relativt hurtigt tjent ind igen i sparede varmeudgifter.​