Ventilation erhverv

Erfaren samarbejdspartner

​Har du behov for ventilation til industrien eller erhverv, er SERVEX Ventilation A/S en erfaren samarbejdspartner. SERVEX blev etableret i 1977 og har i dag 30 ansatte i Låsby, nær Århus. I egenproduktionen fremstilles alt fra små udsugningsanlæg til store specialaggregater ud fra kundespecifikationer og krav på op til 100.000 m3/h.

Vi leverer ventilation til erhverv; kontorer, butikker og fabrikker og skibe, og til det offentlige; kommuner, institutioner og skoler. Når det gælder industriventilation har vi stor erfaring fra bl.a. metalindustrien, møbelindustrien og levnedsmiddelindustrien. De individuelle løsninger sker i tæt samarbejde med vores kunder.

Sundt indeklima og besparelser på varmeregningen

​Det er ofte en kompleks opgave at vælge ventilation til erhverv. Valget afhænger af bygningens art og de aktiviteter, der foregår i den. Vi kan hjælpe med rådgivning, projektering, produktion og montage af ventilation til erhverv i alle brancher landet over. Vores miljøvenlige løsninger til ventilation af erhverv giver både et sundt indeklima og besparelser på varmeregningen og CO2-regnskabet.

Vi tilbyder også vedligeholdelse af ventilation til erhverv. Service på ventilation omfatter bl.a. justering af anlæggets parametre, så det passer til de faktiske forhold, rensning af ventilationskanaler samt udskiftning af komponenter. Opgaverne varierer fra simple filterudskiftninger til ændringer af ventilation, køling og automatik.

Gevinst for erhverv og miljø

​Regelmæssig service er vigtig, hvis et ventilationsanlæg skal fungere optimalt. Anlægget skal rense, affugte og temperere luften indenfor, så indeklimaet er optimalt. Med vedligeholdelse af jeres ventilationsanlæg kan I undgå driftsproblemer, driftsstop og dyre reparationer. En serviceaftale med SERVEX Group A/S er en gevinst for jeres virksomhed og miljøet.

Ring til os, hvis I har problemer med indeklimaet, eller har mistanke om at jeres klimaanlæg bruger for meget energi. Vi står til rådighed med uforpligtende forslag til, hvordan problemerne kan løses. Vi har specialiseret os i ventilation til erhverv, der både skaber et godt arbejdsmiljø og en god driftsøkonomi. Vi udvikler energieffektive, pladsbesparende og støjsvage løsninger til erhverv. De ansatte sikres mod støv og sundhedsskadelige stoffer.​​